Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är dikter

En dikt är en dikt är en dikt

Är ett ord

Som länkas samman 

Blir till rader 

Blir meningar

Som tillsammans blir 

En dikt 

Är en dikt




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-09 06:44



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Du har skrivet en dikt om diktandet.
2022-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP