Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sovsäcken



då jag blivit klar med allt
ska jag leta reda på sovsäcken
och krypa in i den
säcken ska placeras nära blommorna
som börjar slå ut
jag längtar drömlöst få sova
under himlens tak
och lyssna till fåglarna
ska drömma om 2014
medan jag betraktar stjärnorna
då allt ännu var normalt
och inga monster fanns
förstår varför du blev sjuk
Du ska veta min tacksamhet
lappen går stänga av

tack för idag älskade uggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2022-05-05 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP