Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Födelsedag



Mitt på morgonen,
Väduren föll på golvet i kvällsstjärnan i moderns livmoder,
För nio månader sedan hördes hennes röst från fliken i gryningen,
Hon öppnade ögonen så snart solen öppnade sin barm,
I gryningen,
Hon hade ögon som såg ut som våra ögon,
Hennes olösta språk har ännu inte lösts, vilket inte kommer att förlora sin tur inom en snar framtid,
Denna lindning, sa vismännen, lindad på sitt språk betydde en med olika egenskaper,
Hon växte upp kvällsstjärnan, hon slog åren utan att berätta för mig att du är min,
En fläckig gepard korsade vägen vid en vägkorsning,
De hade en trevlig tid, men gepardens karaktär var annorlunda,
Först förstod hon inte den ädla katten, men hon kom ihåg gepardens förmåga på livets branta sluttningar,
Tiden vände och tog gepardens gen när en skoputsare skiner med sin sko,
Polerade sin ädla framtid,
Hon korsade de höga bergen, som anses oöverstigliga,
Hon gick på sin sista resa med sina katter,
När hon kom, hälsade bihustrurna hennes palats,
Det visade sig att hon var en gudinna som vandrar bland oss ??i den jordcirkel som kallas världen,
Borden sattes i palatsets trädgård,
Det visar sig att hennes faktiska födelsedag var den dagen,
Champagner exploderade och dansade till ackompanjemang av vass,
De sa: Grattis på födelsedagen, kvällsstjärnan, Grattis på födelsedagen, vår gudinna.




Fri vers av Orion93 VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-05-06 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP