Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspektivet

Hon fattade beslutet. Strök sina fingrar över
kristallglasets slipade kanter och reste sig.
Solen sänkte sig genom kristallen och åren.
Det var nu eller aldrig.




Fri vers av Margit Grell
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-05-06 22:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj, vad bra!
2022-09-04

  BenGust VIP
Något man tidigare förbisett kommer i fokus. Att solen sänker sig kan innebära att nåt slags hot föreligger eller att ett avgörande bör ske inom kort.
2022-05-11

  Marita Ohlquist VIP
Tänker mig en äldre kvinna som fattar ett beslut som kommer att förändra hennes liv.
2022-05-09

  till E
Verkligen en text som får en att önska mer.
2022-05-07

  Kungskobran VIP
En riktig cliffhanger


2022-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell