Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En gång i tiden brukade jag gå på litet olika restauranger. Eftersom jag inte har några problem med att vara för mig själv oftast, utan kan till och med njuta av det när jag väl engagerar mig i själva görandet. Som att skapa, äta et cetera.


Hur lång är en stund?






Jag gick ut en stund
och var för mig själv en stund,
en stund senare gick jag hit
och en stund senare var jag plötsligt där...

Medan såväl Jonas som Eva
är sådär för att livligt leka och leva
de vill helt enkelt vara särskilt aktiva
som att dansa vilt till musiken från en skiva...




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-09 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP