Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En regnig dag

Regnet kom idag
borta är solen

Alltid finns det någon
som kan såra
om man inte ser upp

Jag gav godhet
ärlighet
tillit
Du gav mig
misstro
och kyla
Ett möte som fick mig
att bli ledsen
för ett tag

Men din misstro
blir kvar hos dig
När jag snart glädjs åt
en god människas
vänliga själ
som värmer
starkare än solen




Fri vers av Ladylove
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-08-03 18:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ju närmare sanningen desto vänligare sol. Dikten, gillar jag.
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Ladylove