Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen om Ilmo

En natt kom du till mig
i min dröm
Det var så underbart
kunde inte tro
att det var sant
jag blev helt stum

Du log mot mig
sa att du var tillbaka nu
kramade om mig
det var så verkligt

Alla mina sorger försvann
på en sekund
Jag blev den jag var
innan du togs ifrån oss

Jag var äntligen fri
behövde inget annat
allt föll på sin plats
Det fanns bara lycka

Men drömmen tog slut
så ledsen jag blev
när jag insåg
att du aldrig varit där
eller var du

Var du verkligen här
Kom igen!
om du kan
Förlåt om jag ber dig
du gör nog vad du kan

Men jag vet inget här
du vet nog allt
varför du är där
och inte hos mig

Ta bort min sorg igen
det är bara du som kan
Saknar dig så
fina Ilmo




Fri vers av Ladylove
Läst 345 gånger
Publicerad 2007-09-22 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ladylove