Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isolering

Hemmet blev allt världen utanför försvann,
Viruset kanske blir svagare men ändå det vann,
Friheten ett minne blott fångad i sitt eget hem,
Kommer vi någonsin bli samma människor igen?
Distanserade från varann kan inte ens skaka händer,
Samma sak överallt i alla världens länder,
1,5 meters avstånd stopp gå ej nära,
Man vet aldrig vem som viruset kan bära,
FHM säger att vi inte får umgås,
Allt det sociala livet kommer tyvärr att förgås,
Jag skriver i hopp om att vi kommer finna frid,
En virus fri värld i en ganska snar framtid,
Vaccin hjälper mot virus men inte socialfobi,
En värld utan kontakter är det verkligen det vi vill leva i?




Bunden vers av Macke
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-11 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Macke