Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Summa summarum

När jag ligger för döden när tiden tagit slut,
När varje andetag minskar när jag räknar ner min sista minut,
Kan jag då se tillbaka med stolthet i min blick?
Kan jag le åt alla mina minnen som jag fick?
Frågor som jag tyvärr ej kan ge svar,
Jag ska försöka att se glädje i resten av mina dar,
En sak kan jag jag lova när jag tar mitt sista andetag,
När livet summeras är jag glad att det var du och jag.




Bunden vers av Macke
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-05-11 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Macke