Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsekvenser



Starka impulser från
det osynliga nätet

Permanent balansgång

Energiernas motstånd
kräver frihet

Slutet är en våg av toner

Friska drömmar
är kroppens försvar

Tidens mönster övergår
i empati

Nära Gud är ondskan
meningslös

Himmelska kapitel
ur en blå bok

En osalig ande
har slagit rot
i min själ




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-05-12 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP