Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna månad

Vad ska hända denna månad?

Det vet vi ej, nej nej...

kanske något ljuvt, någon mild vårvind

ska smeka våra kinder...?

Jag vill ha romantik...

Men, får ha överseende med

män som är för snabba på´t.

Jag säger att det är viktigt att vänta

annars blir det fel.

Han behöver väl oxå romantik, eller?

Han behöver väl oxå kärlek?

Så måste det vara. 




Fri vers av bohemen VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-05-14 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP