Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsfördriv

Tråkiga jävla invecklade dikter, med ångest och skit, var inte Kerstin Pålssons melodi.

Nä..fart och fläkt, fest, sprit å villigt manfolk det var melodin.

Vem faen har tid att sitta och grubbla och läsa böcker och sån smörja.

Hahaaaha …jävla tråkrövar!

Nä...en lyckad kväll va när man kastade trosorna mot väggen...och dom hängde kvar..




Fri vers av Björka
Läst 128 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-14 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björka