Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni-nanna-na-ni-na

Vår Pher fick för sig att börja sjunga i kör.

Wiener Sängerknaben hägrade.

Det vore underbart att husera på de stora scenerna i Europa, tänkte han i sitt stilla sinne.

Nu var han ju kanske inte exceptionellt tonsäker, icke heller tagandet vad gäller de höga tonerna.

Ja ja... vad är väl en bal på slottet.




Fri vers av Björka
Läst 39 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-13 09:32



Bookmark and Share


    Elsa Wik VIP
Kul!
2024-04-22

  Larz Gustafsson VIP
Jag anade "Boktipset" där...
2024-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Björka