Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med klubban i hand

Förmodligen det stoltaste ögonblicket i livet.

Vår Pehr fick träda upp som tillförordnad ordförande då ordinarie hade fått förhinder.

Då föreningen, på senare tid, fått nya medlemmar som så att säga icke var skidåkande.

Frågan kom upp om det ävenledes skulle författas information och ordningsregler även på språk som icke var enligt modersmålet.

Pher's svar var givet...Funningesvenska.




Fri vers av Björka
Läst 42 gånger
Publicerad 2024-01-25 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björka