Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moloken

Vår Pher var bedrövad.

Rektor Mårtensson försökte muntra upp vår hjälte så gott han kunde.

Jag har inget läshuvud, snörvlade Pher, och så är jag kass i fotboll och alltid vald sist.

Men käre Pher, tröstade rektor Mårtensson, du är en vinnare!

Betänk att ävenledes David Lega vann sitt första lopp...




Fri vers av Björka
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-02-13 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björka