Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärtlapp mm

Då var det då dax för den årliga Funningemästerskapen i pulka och stjärtlapp.

Våran Pher var vid gott mod och full av tillförsikt.

Veckopeng hade sparats under hela året för en sista finslipning och höghöjdsläger i Bollenkollen.

Må bäste man vinna sa han självsäkert till alla som var i hans närhet.

Kvällen innan stärkte han sig rejält, som vanligt, med Bäska Droppar och Pomeransbrännvin...men men det blir väl flera år...




Fri vers av Björka
Läst 38 gånger
Publicerad 2024-01-12 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björka