Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något vi aldrig fick längs vägen

Höstlovet kom.
Andra drog till solig semesterort eller mysig hemort.
Vi begav oss till ingenstans.
Tog din bil, for till fastlandet och for till ingenmansland.
For till din vän mitt bland skog och dimma.
Där stannade vi en vecka.
Blandade grogg efter grogg. Traskade i skogen och...

Vi var lika vilsna båda två.
Mitt liv hade precis börjat, du flydde från ditt.
Det var något vi delade.

Rotlösheten
Rastlösheten
Det saknades bitar i oss
Något vi aldrig fick på vägen.
Bredvid dig rasade inte världen.
Men den lagades inte heller.




Fri vers av Huskatten
Läst 70 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-15 21:40



Bookmark and Share


  Dobrica Vukovic VIP
nice.
2022-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Huskatten