Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går inte att elda upp hur meningslöst allt är

Jag mötte dig på en förfest.
Sa något spydigt.
Mina fördomar om popmänniskor
var inte borttvättade.
Det skulle senare visa sig
hur lika vi var.
Samma ödsliga inren.
Samma överlevnadsstrategier.
Kir och d-takt
Dansa sig svettig och lycklig.
Vi blev båda snabbt medvetna hur
meningslöst allt kunde kännas
I pausen mellan banden
Mellan kiren och d-takten
Mellan kvällarna vi dansade oss svettiga och lyckliga.
Mitt i rökpausen försökte du elda upp en ful skjorta.
Jag hejdade dig.
Det går inte att elda upp hur
Meningslöst allt känns.
Tro mig
Jag försökte redan som tolvåring.




Fri vers av Huskatten
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-06 18:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Pop i all ära, men punken slår ut allt det där.
2022-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Huskatten