Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De djupt medvetslösas babbel

Är det inte vanligt att det
är de djupt medvetslösa
som pratar allra mest, de som inte har något vettigt att säga och som inte tål tystnaden?




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-16 00:16



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Fan vad bra sagt!
2022-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP