Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Qibla

Livet går fram över människoskogen
lämnar vindfällen och rotvältor.

Vi är flockdjur
vi knuffar natten framför oss
som en tung byrå.

Vi är flocken av minnesfåglar
som navigerar utan stjärnor
och böjer våra pannor mot jorden.
Böneriktningens pil pekar inåt
genom mörkerskog
över ensam frostmark
in mot kärnan av ljus
mot lågan som brinner utan att förtära.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-05-17 21:37



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Hoppfullt ändå.
2022-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP