Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till A. <3

(Augusti - september 1987)

Din kärlek - min
själs uppståndelse

Dina ord mot mitt
snurrande kaos
obegriplighet.

Dina varma
smekningar
mot min
förfrusna själ.

Ditt livsmod mot
min förstenade apati.

Dina ögons strålande
ljus rakt in i mitt
bedövade mörker.

Ditt jag mot min
förvirrade jaglöshet.

Din kärlek som bryter
ned min skräck
och mina försvar.

Du hjälpte mig att sätta
en gräns mot helvetet.

Din kärlek - min
själs uppståndelse.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-05-17 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP