Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vekhet är vackert

Vekhet är rätt ibland

vekhet är vackert

hos både damer och  herrar

yes... 




Fri vers av bohemen VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-18 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP