Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbeta ute tillsammans

Yeah, idag arbetade vi ute tillsammans

å det var så grejt (great)...jag levde upp och njöt i fulla drag

Vi satte rädisfrön, grönkålsfrön, lade rödbetsfrön i blöt,

grävde upp smultronplantor som vi satte i en pallkrage...

I alla fall hade vi härlig gemenskap

å det var just det vi alla behövde...!

Vi gjorde en liten social revolution

i liten skala --- det enda möjliga!

 

Bohemen med jord under naglarna




Fri vers av bohemen VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-18 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP