Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarn kommer med jättesprång

Nu drar sommaren in till vår bygd

Nu blir vindarna mindre kyliga

Nu blommar maskrosorna så gula

Allt är så vackert att man nästan svimmar...

Vi blir berusade av ljuset...detta ljus...när solen går ner

först halvtio...nu vill jag ju leva ...å det gör jag oxå...

Att skriva här är oxå att leva.

Å jag sa till min kamrat i storstaden : Lev!

Filosofera inte så mycket över livet -- men lev det!

 

Bohemen i majblom




Fri vers (Prosapoesi) av bohemen VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2022-05-18 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP