Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill önska alla mina skrivarvänner

Nu vill jag önska alla mina skrivarvänner

en blommande berusande sommartid...

Snart har vi vintermörkret över oss igen

Så passa på att dricka så mycket som möjligt av LJUSET.

Älska å dansa å sjung å spela...det är NU du ska leva min vän!

 

Den levande bohemen




Fri vers av bohemen VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-18 15:40



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Detsamma önskar jag dig! :)
2022-05-20
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP