Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evighetsrand

Jag vandrar vid flodens strand
i tidig blåskimrande morgondimma
känner fukten mot min kind
i lätta morgonvinden

Solen lyfter sakta sitt ljusgula sken
får dimman sakta sig lyfta
Det glittrande solstänkta vattnet söker sig
ringlande mot havets evighetsrand
späds ut till intet




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-18 22:04



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Lite liksom vi.
2022-05-20

  Lottie Ålhed VIP
Havets evighetsrand som späds ut till intet är en vacker bild i fin dikt.
2022-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP