Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förfrämligad

mina vidöppna ögon

väljer att blunda

tänkta tankar

rullar förbi

sover,

drömmer om tolvslaget

men vänder mig om


Anar nirvana

fjärran

hörs dina andetag

Blodet i dina ådror

pulserar inte längre

koagulerat




Fri vers av sakral
Läst 500 gånger
Publicerad 2006-08-03 22:13



Bookmark and Share


  Emanuel H
Har aldrig hört ordet förfrämligad tidigare. Fint
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

sakral