Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan Tinder

Hur ofta träffar man tjejer som äter torra kakor på ett disco?

Ja det här med puberteten var något alldeles nytt och främmande för stackars Pher.

Rösten var förändrad, finnar i hela ansiktet och kroppsbehåring på ställen som tidigare varit förskonade.

Att komma till kontakt med det motsatta könet var ändå den svåraste biten.

- Tjena kexet...står du här och smular...




Fri vers av Björka
Läst 134 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-23 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björka