Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsvillkor



Fysiska rum
i balans
Inre atmosfärer
Strängar i luften
Kopplade
mot energifält
vars dragningskraft
drar senorna
till utmattning




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-05-23 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP