Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skapelsens krona


Arbete befordrar hälsa och välstånd…
de 5 orden är viktiga såtillvida
fysisk aktivitet frigör glada endorfiner
och glädjen av händernas arbete
Tankar fokuseras på skapelseprocessen
allt utanför negligeras
Det gäller även annat kreativt skapande

Allt mer en lär sig om skapelsens krona
framstår något viktigt människan glömt
då den fogat sig och blivit en del av asfaltsdjungeln
trots allt är vi predatorer som
avstigmatiserade vår päls blivit
bortskämda få allt serverat över disk
De yngre generationerna har börjat upptäcka
värdet och vikten av arbeta hemifrån
långt ifrån storstädernas avgaser
även om nöjesmetropolerna finns där.

Frågan är vem lever bäst och längst lycklig?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-05-27 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP