Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Hantverks Snidade Dikter


Prylnörd

En konflikt som lett till utveckling

Har vi varit med om nu??

Så som det brukar vara

Vem känner igen dig

när du är nere och ledsen?

 

Jag är bättre nu än förut

när jag var nere och ledsen

 

Vad kan ses som ett svar som duger ?

I denna övermännisko liknande tillvaro

Jag tror inte på övermänniskan

Jag tror på troendet och glädjen över livet

Och tvivlet på att något inte ändras

 

Jag är bättre nu än förut

när jag var nere och ledsen

 

Känner du igen dig själv

I dessa dagar av tro och tvivel ?

Jag irrar omkring här nere

På jorden i vår värld

Som en sanningssökande prylnörd

 

Jag är bättre nu än förut

när jag var nere och ledsen

 

Jag dricker en kopp kaffe

och njuter av livet mer idag än förr

Till sången av Dio och Black Sabbath

som sjunger om neon riddare och att dö ung

Vilket jag inte är eller kommer att göra

 

20190214

Taleptox

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-05-28 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP