Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LUKTEN AV VIN


Han var en man som var förtjust i sin drink och inte kompromissade med den.
De som såg det trodde att han drack för nöjes skull och trodde att han slösade bort sina pengar för ingenting.
Mannen dog och befann sig på ett torg, där himmel och helvete höll på att redas ut.
När det kommer till detta, sa han en demon, kom igen, du slet upp den igen.
Eftersom de skriftlärda visade mannen himlens dörr.
Demonen visste att mannen var en drinkare,
När han gick fram till tjänstemännen och sa varför skickar ni den här mannen till himlen, sa en av tjänstemännen: "Detta beror på att den här mannen har lyckats uthärda en kvinna som inte har något gemensamt i 60 år."
Tydligen fungerade tålamodet där.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-05-29 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP