Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livförsäkring



Vem lägger sin hand
på en glödröd platta?
Vem hoppar från bron?
Vem öppnar sin dörr för främlingar?
Livet vill ingen mista.
Alla vill leva känna glädje hopp
strömma från nos till svansspets
Förstår mig inte på rånaren.
Skrämmande inblick
i människors natur har jag fått
Den som är naiv blir rånad
på allt den äger
vänner över nätet finns inte
Bara jag tänker på vad de gjorde dig
ösregnar det och ber att få vakna
till en bättre värld
där ingen tvingas stå utanför
för att överleva
Egoismen tidevarv

Ha en bra dag älskade uggla
















Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-05-30 06:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP