Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2 april 2019


Grässtrå

Jag är som
ett grässtrå,

fast i stället
för att svaja
i vinden

går jag runt
och tittar på linden
som leker
med grenar i skyn

och jag står
med fötter
på marken

som greppar
jorden med
smutsiga tår

och likt lindens rötter
smakar mina fötter
på dyn denna härliga vår.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-05-30 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP