Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtroendekris

Av skiraste väv
byggs förtroende,
en missriktad avsikt
sliter sönder
trots goda intentioner

Då skakar marken
där fötter träder
sprickan vidgas
för att sluka
mig i ruiner

Såmannen strör tvivel
på avgrunden
där inget syns gott
jag kisar mot djupet
bländas av mörker

Så bryr jag
inte så mycket
för spelar roll
gör det inte
om en miljon år

 




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-30 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP