Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya kjolar

Nu ska här sys flera nya kjolar!

Åtminstone två stycken

Så jag har en att byta med

När jag tvättar den andra

Så kan jag dansa å svettas riktigt mycket

Å snart ska jag ju steppa ner till sjön

för att ta ett riktigt kallt försommarbad

Min kropp behöver det

så jag lyssnar på den...

Ner i sjön!

 

Bohemen vid Mälaren

 

 




Fri vers av bohemen VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-01 09:19



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
ja, sommar - sol och kjol - !
2022-06-03
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP