Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2 april 2019


Sing your own song

Don't change the tunes,
just let them play while
you sing your own song.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-06-01 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP