Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRYCKSBORDET



Låt oss duka bord med dig
Om det finns kärlek och passion, våra aptitretare
Om inte, våra tomma glas.
du dricker whisky
Låt oss börja nu
Låt oss fylla våra glas.
Låt oss smutta på frukten
Låt oss värma upp lite mer till ämnet.
Lite ost, lite vattenmelon
Låt oss skratta lite
Om vi ??avslöjar vår blick
Låt oss leva fullt ut som om vi aldrig var förbjudna
Till kärlekens ära
Låt oss klirra på våra dricksglas
till fullo, klämma
Om det kommer senare kommer ljudet av en sång till våra öron.
Du sa att det var kväll
Det är kväll.
Duka, lyssna på denna hjärtesorg.
Låt oss sjunga tillsammans
vi är på gott humör
Nöjen klickar
utan uppehåll
att vara självberusad
gå förbi oss själva
Låt oss krama varandra
När man kommer närmare varandra.
Luktar och slinky till vår hud.
Låt oss säga att detta är kärlek.
Låt oss smaka på vår kärlek i våra ådror.
Knådad med smak av champagne,
Förutsatt att vi har kommit till rätt ställe.





Fri vers av Orion93 VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-06-06 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP