Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker trots ljus

Kanske inte ens med en vacker natthimmel 

Kan vi behöva använda den som trygghet 

När ensamhet och längtan tär på sinnet 

Och mörkret sväljer det ljus vi ser 

Eftersom hjärtat tvivlar allt för mycket 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-06-09 06:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP