Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Gullunge"

Första gången i livet
utan sin mor i 4 dagar

Hur reagerade Elvira när
hon fick se dig igen ?

Hon blev ledsen,
men sedan blev hon glad

Glädjetårar var det nog

säger morfar

© Christer Johansson 2022-06-08




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-08 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP