Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flödande liv



De sa att polisen fångade femhundra kilo narkotika.
Jag såg det med mina egna ögon och trodde på det.
Men den har en tvåhövdad historia.
Från det ögonblick som fröet faller på åkern till det ögonblick det fångas,
Eller om jag skriver vad som kommer att hända från det ögonblick den blir gripen.
Om jag börjar från slutet och går till början så fungerar det inte.
Om jag börjar från början och går till slutet så händer det ändå inte.
Torget är som ett minfält.
Det är bäst att lämna scenen till skådespelarna,
Att sitta i publiken.
Därifrån ser jag på det här livet som om jag tittade på filmvärlden från det tredje ögat.
Vi vet dock att ett ämne aldrig försvinner.
Om det så småningom skulle brännas i ugnen.
Varför från det ögonblick som fröet faller till marken
Den fanns i tiden tills den brändes.
Har miljontals bönder arbetat på åkrarna förgäves?
Prisades den kraft som gav dem energi förgäves?
Eftersom det inte kommer att finnas en sådan dåre i universum,
Det betyder att vi är i ett falskt spel.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-06-09 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP