Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄR

Jag är sedd 

här

vid fjorden

Här finns kärlek

här

inte någon annanstans

nej

Så -- vi behöver inte fly

men bara stanna

här.

Det faller sig naturligt

å enkelt

så att vi utan rädsla

kan ta emot den

ömheten å kärleken

Att leva för ömheten

Så enkelt är livet...

 




Fri vers av bohemen VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-09 14:05



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
skönt, enkelt och ömsint
2022-06-10
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP