Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OMVÄND REFLEKTION OCH SPEGEL

Lejonet åt buffeln.
Buffeln åt gräset.
Gräset åt jorden.
Han drack jordvatten.
Vad finns kvar?

Leoparden dödade hyena.
Hyena dödade en lejonunge,
Så han dödade lejonet.
Lejonet dödade både hyena och den afrikanska hunden.
Den afrikanska hunden jagade en antilop.
Han var tvungen att kollidera med en leopard och ett lejon.
Eftersom han har blivit en partner i deras bröd.
Det finns en sådan lag som gäller här,
De starka skar av de svagas huvuden.

Den afrikanska Oxen var tvungen att korsa floden till motsatt strand för att hitta bättre betesmarker.
Och mördarna hade fångat den smala passagen.
Dessa var krokodiler.
När lodjuret äter möss på marken,
Han attackerade flygande fåglar.
Örnen lät inte ens ankor och flamingos sova.
Här är det totala beteendet hos dessa varelser,

De var en del av en kedja som vi kallar ekosystemet.
När detta system är installerat och navigerat,
Ingen makt kunde stå i hans väg.
Om du förstör det kommer systemet att krascha
Om du låter det flöda, kommer tiden att flöda in i evigheten.
Dessa varelser dök upp så snart någon åt dem,
De mest kraftfulla och kraftfulla generna.

Människor , å andra sidan, är bara en art bland dessa arter.
Den har utmärkta egenskaper, men det är fortfarande en art.
En person äter någon som alla andra,buktar för andra.
Här är personen som sitter fast i denna cykel
Det fungerar inte cirkeln den sitter fast i.
Vi kan skriva ner i detalj vad som är relaterat till djurriket.
Om det handlar om Människor kan vi inte skriva ner det.
För när vi skriver så värker vi.
Detta är kriget.
Svänger som ett svärd vid vår säng som ett oundvikligt öde.





Prosa av Orion93 VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-10 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP