Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omvandling i cirkel



De långa hårstråna på lejonets hals, det vill säga hans man, lär lejonet lugn, men lejonet lyssnar inte på hans man och ryter från sida till sida.
En dag blir han trött på att vråla och hans man säger åt honom att sitta och vila nu.

Under denna tid fick hans man lejonet att gå runt bland stammar och lät dem göra konstiga saker.
Det är härifrån lejonets ilska kommer, och han väljer att ryta för att svalka sig.

En dag kommer ett annat lejon in i flocken och skadar lejonet, som ännu inte har lärt sig att lyssna på sin man.
Nykomlingen är ett av lejonen från en annan dimension.
Spelstadiet öppnades för den nya spelaren denna gång.
Det här är en cykel.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-10 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP