Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

okontrollerbar kraft



I det universella livet är makt okontrollerbar, makt är självkontroll.
Om han inte kan etablera denna kontrollmekanism kommer ingen att komma till maktens undsättning och makten kommer att sönderfalla och förstöra sig själv från insidan.

Det mest smärtsamma i livet är att lämna scenen när du tror att du dominerar världen, bli attackerad från en front som du inte ens kan tänka dig.
Medan det är en enkel armé som består av de som inte ens har en kanonkula.
Den har ingen kanon eller gevär, men det är en mäktig armé.

Det är inte möjligt att göra förändringar i världen utan att göra förändringar i mänskliga kroppar.
Därför hoppar man först över en dimension i mänskliga kroppar och sedan anpassar världen sin transformation därefter.

De fångade ett vilt lejon, sövde det först och drog sedan ut tänderna.
De lämnade samma lejon tillbaka där de hade tagit det och iakttog dess beteende.
Lejonet visade inga överraskningar tidigare, men inom en vecka svalt han ihjäl.

Om du kan bryta igenom mörkret i ditt huvud kommer du snabbt att greppa essensen av saken, annars kommer du att ödelägga samhället du representerar med dig själv.

En person kan på något sätt föda sig själv, annars kan han möta döden, men när han väl har förlorat sin identitet har livet blivit omöjligt för honom, han kommer aldrig att blomstra igen.

Sluta med vanan att göra alla till dina fiender.
Annars förnekar du din egen existens.
Han lyssnade inte på någon.
Med pistolen i handen höll han på att hoppa upp ur ett hål, och han halkade och föll.
Pistolen i handen exploderade i det ögonblicket och han kunde inte ta sig upp ur gropen igen.

Vi sa att det här är ett maratonlopp, enligt honom, spendera din ansträngning innan loppet ens började, de började attackera, de hade gått några kilometer, de kollapsade.

I en tid då det var mest populärt att bygga på andras brister
De reste skyskrapor på de mest trafikerade torgen i staden
Sedan dekorerade de den skamlöst med färgglada lampor.

Rädsla är inget annat än den mest förbannade känslan av att Gud har drabbat människan.
Alla som är infekterade av denna förbannelse tror att de går i en mörk tunnel på dagtid.
Han kommer aldrig att kunna rädda sitt huvud från att få mardrömmar.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-11 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP