Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kokande kittel


Bödeln säger att han inte kommer att avslöja sitt berövande för någon.
En oro uppstår bland fångarna.
Någon säger att han har ett ord men många hemligheter.
Den har taggar men inget ansikte, säger den andre.
En tredye,Han säger att han har en anteckningsbok
Men det finns inget strykjärn på handleden.
En annan intern lyssnar och avbryter.
Han säger att det är en katastrofdesign, men han är okej.
De säger att detta är förvirrande för vad de säger.
Han säger att det är en katastrofdesign, men han är okej.
På frågan varför du lagt till frånvaro till det du vet
Liket av detta bödelrike är för mycket, säger han.
De skannar församlingen igen och någon avbryter.
Den här bödeln har många lögner i sin arsenal.
Varje gång han vet säger han att sharias tänder gnager civilisationen.
Bödeln kommer och tolkar det han hört.
Slakten i kostym har inte varit mer dygdig,
Han säger till mina kollegors önskemål.
Vi har torkat islams ben tills nu
Dess skala krossar demokrati av alla dimensioner.
De säger att bödeln har en order, men det finns ingen tiggare.
Bödeln rycker då.
Om du säger till midjans sinne att den inte kan skära,
De säger att det inte är så.
Han har en åsikt, men den är inte officiell.
I sitt skämt är han avskuren för en dag.
Hos de upproriska finns ett sökande efter en gud.
De säger att det har en smak men inget salt.
De dränker ödet i en berättelse mitt på ljusa dagen.
Ostoppbar bödel,
Han har en kontorist, men de säger att det han vet är ihåligt.




Fri vers av Orion93 VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2022-06-12 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP