Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POLARSTJÄRNAN



Bödeln säger att närvaron av polstjärnan visar undergångens täthet.
Han litar på polstjärnan och säger att ingen ska testa hans fängelse.
Men det ligger en spadefånge som sover där.
Han säger att vår tradition säger att det finns sömn i drömmen om polstjärnan.
Det är klottring i det dåliga humöret.
Det tvättas i den envisa getmjölken.
Det finns en dröm om att slå bödelns huvud.
När bödeln hör detta blir han arg.
Han säger att det är nödvändigt att känna tron ??i dess ordning.
Måste se i katastrofmånaden.
Du kanske känner mig nötknäpparen där vi är utspridda i drömmar.
Kläm inte svansen på en polarstjärna och ta bort det onda ögat från mig.
Han säger att fortsätta äta limpa av kärlek som vi har i dess konsistens.
Bödeln misslyckas inte med att skratta.
Fången följer med.
Du talade tydligt, min kära, men du glömde något.
I varje berättelse finns en scen som inte går att mala.
I varje religion finns det en längtan som inte tar sitt kommando.
Om vi ??är ett team av experter som paddlar natthimlen är detta ett experiment som tar andan ur mig.
Jag skannar polstjärnan och döper varje kväll.
Jag åt min ålders munk i mitt teleskop.
När sökandet efter en gud avbryts finns det många iftar-tider att ta en pil från bågen.
Det finns många rader av bödlar att förbanna utan att avbryta dagen och natten.
Jag skyfflade det förflutna, var inte min följeslagare.
Jag åt mycket hjärnor i min dröm
Få mig inte att sakna mitt hemland och hyllas.
Det verkar som om du har rånat det absoluta sinnet och förvandlat det till lök.
I så fall, låt mig förmedla till dig talesättet som passerade genom lyckohjulet.
Förnuft konkurrerar med logik.
Den som tröstar honom, det kommer att finnas många som tillber hans ordförråd.
Logiken är fruktbar, förnuftet känner inga brister
Han får alla att bära sina sandaler baklänges.
Logik förorenar njurarna, och sinnet får dess sten att svettas.
Polstjärnan kollapsar århundradets ben i fysikens lagar
Det kränker trösten i den virvel som föddes i drömmar.
I ögon som verkar som poesi och glömmer poesi är polstjärnan vägens begrepp.
Honungspaj får dig att gråta.
Följande är skrivet i den hemliga boken av en fisk...
Förräderi torkar upp i kärlek.
Han förstår på fiendens nivå, inte vänlig.
Förräderiets religion syr slöjan, men hjärtat väger slöjan med kärlek.
I primitiva andars sakrament sparar Jesus sin bulle för drömmar.
Fortsätt ro...
Polstjärnan bjuder på te med honom.




Fri vers av Orion93 VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-12 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP