Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkväll

Dricker hett te i sommarkvällen

Medan jag försöker finns ro i själen

Den som för tillfället är i gungning

 

För panik och ångest råder 

Och sorgsenhet som vill förlama

 

Så jag dricker mitt te i sommarkvällen

Medan jag försöker lugna min oroliga själ

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-15 06:28



Bookmark and Share


  Susen VIP
Ett sökande efter inre ro till själen
2022-06-15

  Marita Ohlquist VIP
En stilla stund med en god kopp te i den ljuva sommarkvällen är ett bra tillfälle att söka lugn och harmoni i en orolig själ.
2022-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP