Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cellgift

Trött på morron
trött på kvällen
Utav giftet
uti cellen

Trött på morron
trött på kvällen
Trött på smärtan
och alla gnällen

Trött på morron
trött på kvällen
Aldrig mår jag toppen

Trött på morron
trött på kvällen
Orkar inte med galoppen




Bunden vers (Rim) av Mats VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-14 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP