Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själlös

Min själ hänger på tork
i källaren
den krympte
efter 60 graders vittvätt

Den slank ut med tvätten,
och gömde sig min vänstra byxficka
Hoppas den kommer
på plats igen,

nej förresten byxfickan är
ganska bra
då kan jag känna på
den ibland




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-06-15 19:30



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ibland kan ju själen ha
sina skäl att försvinna?
2022-06-15

    Lena Staaf VIP
Lite rolig text men rubriken antyder sorg och ledsnad
2022-06-15

  Marita Ohlquist VIP
Lite vemodigt om själen som krympte i tvätten, men även tillfredsställelse över att kunna känna att den är kvar.
2022-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP